Супер брз

и неограничен

интернет

Повеќе

од 100

домашни и

странски канали

Поврзи се

со најблиските


Фиксна Телефонија

5

.net. mk

ОстаниПоврзан

Интернет

Со 5нет до најбрзиот интернет.

Телевизија

Голем избор на квалитетни аналогни и дигитални канали со кристално јасна слика. Само на BOXTV.

Телефонија

Фиксната телефонија на 5net ви овозможува најевтини локални и меѓународни разговори.

СООПШТЕНИЕ ДО КОРИСНИЦИТЕ

Контакт

+389 34 611 111
info@5.net.mk

За нас

Компанијата 5 нет комуникации е основана ??? како прв, локален, кабелски и интернет оператор. Своето дванаесет годишно постоење го темели на максимална посветеност во следењето и усовршувањето на сите технолошки новитети коишто излегуваат на пазарот, се со цел овозможување квалитетна услуга за своите претплатници.

Основната дејност на компанијата е пренос на електронски комуникации од областа на интернет, кабелска телевизија и фиксна телефонија.

© 2015 5net. All Rights Reserved.
 Почитувани корисници на услугите на Друштвото за телекомуникации ПЕТ НЕТ ДОО Гевгелија. Доколку добиете порака како на прикачената слика со текст или порака со сличен текст при вашето користење на Интернет, немојте да вршите никаква уплата на ваши средства на некакви сметки. ДТ ПЕТ НЕТ ДОО Гевгелија целосно се оградува од ваквите пораки. Направена е злоупотреба на логото и името на ДТ ПЕТ НЕТ ДОО Гевгелија. Доколку некој од вас има направено уплата на финансиски средства на одредена сметка, Ве повикуваме да ни доставите копија од вашата уплатница или копија од вашата сметка која ќе се употреби за истрага и подигање на тужба за направена штета кон вас.

 

Ви благодариме на довербата 
  Друштво за телекомуникации ПЕТ НЕТ ДОО Гевгелија